Üdvözöljük a Rózsakő Borpince és Étterem honlapján!

Örülünk, hogy meglátogatott bennünket. Engedje meg, hogy végigvezessük a Rózsakő Borpincén, bemutassuk kínálatunkat, programjainkat.

Reméljük, rövid időn belül személyesen is vendégül láthatjuk üzletünkben.


Technológiai korszerűsítés a DEM-TEAM Vendéglátó, Személyszállító és Szolgáltató Betéti Társaságnál. Támogatási összeg: 9 042 079 Ft

Kedvezményezett neve: DEM-TEAM BT.

A projekt címe: Technológiai korszerűsítés a DEM-TEAM Vendéglátó, Személyszállító és Szolgáltató Betéti Társaságnál

Támogatási összeg: 9 042 079 Ft

Támogatás mértéke: (%) 70%

Projekt tartalma:

A támogatásnak köszönhetően megtudtuk valósítani az étterem korszerűsítését, azaz a villamos háló-zat felújítását, valamint a nyílászárók cseréjét. Így az étterem minden évszakban, ugyanolyan élmény-nyel tudja fogadni a vendégeket. A szolgáltatásunk további fejlesztésért olyan eszközöket szereztünk be a támogatás során, amik jelentősen hozzájárulnak a tevékenységünk javításához. Így betudunk szerezni egy ponyvát, amivel a téli időben is tudunk fogadni több vendéget, valamint konyhai eszkö-zöket, amikkel a korábbi, elavult gépparkunkat tudtuk lecserélni. Ezen kívül igénybe tudtunk venni projektmenedzsment támogatást és munkabér támogatást, ami tovább növelte a cég hatékonyságát.

Tényleges befejezés dátuma: 2023.02.28

Pályázati azonosító: GINOP-1.2.9-20-2021-06661


Kedves Látogatónk!

Örömmel értesítünk, hogy a Rózsakő Borpince idén is megrendezi már hagyományossá vált, és igen nagy népszerűségnek örvendő őszi programjait. A Badacsonyi őszi programok bármelyikével felejthetetlen élményeket szerezhetsz magadnak, barátaidnak és családodnak.

Badacsonyi szüret a Rózsakő Borpincénél ebéddel, borkóstolóvalDzsip túra ebéddel Badacsonyban a Rózsakő BorpincénélSzőlő préselés...

A Badacsonyi programokra a megadott telefonszámon, E-mail címen, vagy postai címen lehet időpontot egyeztetni.
Mivel a Badacsony Rózsakő-borpince befogadóképessége korlátozott, a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

Őszi programjaink a következők >>

Badacsonyi Hegyi taxizás a 7-es taxival >>